دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 فروردين 1399 - 13:00
نگارش علمی پایان‌نامه 35/

با تکنیک‌های افزایش تعداد سایتیشن مقاله‌های علمی آشنا شوید

زمانی سایتیشن مقاله شما افزایش می‌یابد که علاوه بر بالا بودن کیفیت، در معرض دید محققان دیگر نیز قرار گیرد. 
کد خبر : 482467
unnamed (1).png

به گزارش خبرنگار حوزه پایان‌نامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ نگارش پایان‌نامه ازجمله موارد تخصصی است که اغلب دانشجویان در نحوه نگارش علمی آن با مشکلاتی روبرو هستند، از انتخاب عنوان گرفته تا نگارش بخش‌های مختلف پایان‌نامه و اصلاحات تخصصی مربوط به آن، ازاین‌رو خبرگزاری آنا بر آن است تا با ارائه سلسله مباحثی در رابطه با نحوه نگارش پایان‌نامه و نکاتی که در این خصوص دانشجویان باید بدانند، چراغ راهی برای علاقه‌مندان به نگارش دقیق و تخصصی پایان‌نامه‌ها باشد.


پس از خواندن این گزارش دانشجویان و علم‌دوستان با افزایش تعداد سایتیشن مقالات علمی آشنا خواهند شد.




بیشتر بخوانید:


تعاریف اصلی مقاله را گرد آوری کنید




سایتیشن در لغت به معنای شاخص استنادی است اما در مفهوم به این معناست که هرچقدر به منابع و مطالب مقالات مختلف و معتبر استناد کنیم و ارجاع دهیم به همان اندازه میزان سایتیشن (شاخص استنادی) مقاله افزایش پیدا می‌کند. 


به‌طورکلی زمانی سایتیشن مقاله شما افزایش می‌یابد که علاوه بر بالا بودن کیفیت، در معرض دید محققان دیگر نیز قرار گیرد.


یکی از این تکنیک‌ها ارجاع به خود است. شما می‌توانید در مقالات جدید خود به مقالات قبلی رفرنس دهید. البته برای هر مقاله جدیدی این کار را انجام ندهید. مقالات باید ازنظر محتوا با هم مرتبط باشند.


کلمات کلیدی خود را با دقت انتخاب کنید. کلمات کلیدی را انتخاب کنید که محققان دیگر در حوزه تحقیقی شما جستجو خواهند کرد تا مقاله شما در جستجوی پایگاه داده ظاهر شود.


از کلمات و عبارات کلیدی خود در عنوان و به‌صورت مکرر در چکیده مقاله استفاده نمایید. تکرار کلمات و عبارات کلیدی، احتمال قرارگیری مقاله شما در بالای لیست موتور جستجو را افزایش خواهد داد. با این کار خوانده شدن مقاله‌تان توسط دیگران را محتمل‌تر کنید.


 از یک قالب مشخص برای نام خود در تمام مقالاتتان استفاده کنید. استفاده کردن از یک نام در تمام مقالات، یافتن همه‌ی کارهای منتشر شده شما را برای دیگران آسان‌تر می‌کند.


اطمینان حاصل کنید که اطلاعات شما درست است. نام و سمت دانشگاهی‌تان را در اصلاح نهایی نوشته‌هایتان به‌دقت چک کنید.


مقاله‌تان را در دسترس عموم قرار دهید. یکی از بهترین روش‌ها برای در دسترس قرار دادن نوشته‌تان عضویت در شبکه‌های اجتماعی مانند Facebook, Twitter, Academia.edu, ResearchGate, Mendeley است.


مقاله‌تان را به کنفرانس‌ها ارسال کنید. این کار باعث بیشتر دیده شدن مقاله‌تان می‌گردد.


اطلاعاتتان را به اشتراک بگذارید. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد به اشتراک‌گذاری اطلاعات تعداد سایتیشن را افزایش می‌دهد. شما می‌توانید پست‌هایی را در سایت‌های به اشتراک‌گذاری داده‌ها مانند figshare یا slideshare و یا Wikipedia نوشته و در متن نوشته‌هایتان به مقاله‌تان لینک دهید.


تحقیقات خود را به‌طور فعالانه‌ای ارتقاء دهید. با سایر محققان در مورد مقاله خود صحبت کنید، حتی با کسانی که در حوزه مطالعاتی شما کار نمی‌کنند.


 یک کپی از مقالات و تحقیقات خود را به محققانی که ممکن است به این حوزه علاقه‌مند باشند، ایمیل کنید.


 یک وبلاگ یا وب‌سایت ایجاد کرده و آن را به پژوهش خود اختصاص دهید تا بتوانید کارهای تحقیقی خود را در آنجا به اشتراک بگذارید. 


انتهای پیام/4133


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب